آموزش نویسندگی

نویسندگی یعنی هنر مهارت بیان افکار، احساسات و داستان‌ها با استفاده از کلمات. به کمک نویسندگی، می‌توانیم تجربه‌ها و دیدگاه‌های خود را با دیگران به اشتراک بگذاریم ارتباطی عمیق‌تر بر قرار کنیم.

نون و القلم و ما یسطرون

فراخوان مدرسه نویسندگی

اولین کارگاه حضوری آموزش نویسندگی به شکلی متفاوت در دفتر مدرسه نویسندگی زیر نظر سرکار خانم مهناز سیّد جواد جواهری نویسنده ی مطرح کشور  برگزار می گردد. این کلاس هر ماه در چهار جلسه دو ساعته برگزار وروز برگزاریکلاس روز  پنج شنبه از ساعت 15 آغاز و ساعت 17 به پایان می رسد ومکان بر گزاری تهران ……… و شهریه هر جلسه 700 می باشدودر این دوره کارگاهی  یاد می گیریم چگونه نوشتن را شروع کنیم . نه تنها شرکت کنندگان مهارت های نوشتاری را یاد می گیرند بلکه می توانند داستان های خود را با اعتماد نفس بیش تری بنویسند و در دنیای ادبیات بدرخشند این دوره فرصتی استثنائی برای همه عزیزانی است که به نویسندگی علاقمند هستند و می خواهند به آرزوی  ادبی خود جامه عمل بپوشانند  و به نام خود کتابی به چاپ برسانند.

فهرست مطالب

-نویسنده کیست و چرا نویسندگی جذاب است؟

نویسنده کسی است که ایده‌ها، احساسات و نگاهش به زندگی را با دیگران به اشتراک می‌گذارد. نویسندگی شاید در نگاه اول ساده به نظر بیاید، اما در واقع راهی است برای ایجاد ارتباط عمیق با دیگران و به اشتراک‌گذاری داستان‌ها، تجربیات و دانشی که می‌تواند زندگی‌ها را تغییر دهد.

در دنیای امروز، اهمیت نوشتن از همیشه بیشتر است. با وجود اینترنت، وب‌سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی، هر روز به محتوای جدیدی نیاز داریم. اگر شما هم عاشق کلمات و تاثیر آن‌ها هستید، نویسندگی می‌تواند راهی جذاب و حتی درآمدزا برای شما باشد. نوشتن نه تنها توانایی بیان بهتر را به ما می‌دهد، بلکه می‌تواند پل ارتباطی میان ما و دیگران باشد.

نویسندگی چگونه آغاز می‌شود؟

 برای خیلی‌ها، نویسندگی از یادداشت‌های ساده یا خاطرات روزانه شروع می‌شود. شاید شما هم در دفترچه‌ای کوچک، روزمرگی‌های خود را نوشته باشید. آن کلماتی که روزی ساده و بی‌هدف به نظر می‌رسیدند، پایه‌های نویسندگی شما را تشکیل داده‌اند.

نویسنده‌ای را تصور کنید که از دوران نوجوانی خاطرات کوتاهی از مدرسه و دوستانش می‌نوشته است. روزی، تصمیم می‌گیرد این نوشته‌ها را به‌صورت داستانی درآورد و حالا کتابش جزو پرفروش‌ترین‌هاست. شاید با یک یادداشت ساده، مسیر نویسندگی شما هم آغاز شد.

انواع نوشته‌ها و تفاوت آن‌ها

نوشته‌های داستانی تخیلی هستند و بیشتر به دنیای ذهن و تخیلات نویسنده می‌پردازند. این نوشته‌ها به دنبال بازنمایی واقعیت‌ها نیستند؛ بلکه می‌خواهند دنیاهای جدیدی بسازند این داستان‌ها شامل رمان‌ها و نمایشنامه‌ها و حتی قصه‌های کوتاه هستند.

مثلاً: نویسنده‌ای مانند صادق هدایت که با داستان‌هایش، دنیایی تاریک و مرموز خلق می‌کند و خواننده را به دنیای ذهنی خود می‌برد.

-نوشته‌های غیر داستانی (Non-Fiction)

نوشته‌های غیر داستانی به بیان واقعیت‌ها و مستندات می‌پردازند. این نوع نوشته‌ها از مقالات علمی و مقالات تحلیلی گرفته تا بیوگرافی‌ها و کتاب‌های خودیاری، همه حول محور اطلاعات واقعی و رویدادهای مستند می‌چرخند.

به عنوان مثال در مورد یک شخصیت تاریخی بیوگرافی می‌نویسید. در اینجا تمرکز شما بر واقعیت‌ها و مستندات است و تلاش می‌کنید که حقیقت زندگی او را با مخاطب به اشتراک بگذارید.

نوشته‌های ترکیبی و خلاقانه

گاهی نویسندگان از ترکیب داستان‌نویسی و مستندات برای خلق نوشته‌های خود استفاده می‌کنند. این نوع نوشته‌ها، هم واقعی هستند و هم داستانی.یکی از روش‌های جذاب در نویسندگی، نوشتن زندگینامه‌ این نوع زندگینامه، فراتر از نقل ساده رویدادها و تاریخ‌هاست و با روایت داستان‌گونه، خواننده را به عمق زندگی شخصیت اصلی می‌برد.در این شیوه، نویسنده نه تنها به ارائه اطلاعات واقعی می‌پردازد، بلکه با به‌کارگیری عناصری مثل گفت‌وگو، توصیف صحنه‌ها، و انگیزه‌های شخصیت، تجربه‌ای حسی و زنده را برای خواننده ایجاد می‌کند.به طور مثال، به جای این که فقط بگوید “فلان شخصیت در کودکی فقر را تجربه کرد”، ممکن است نویسنده صحنه‌ای از زندگی او را توصیف کند که در آن، شخصیت اصلی از کودکی با فقر دست‌وپنجه نرم کرده و با تلاش و انگیزه به آرزوهایش رسیده است.

آموزش نویسندگی

عناصر داستان چی هستند؟

منظور از عناصر، بخش‌ها و ویژگی‌های سازنده‌ای است.عناصر در یک داستان یا نوشته معمولاً شامل موارد زیر هستند:

شخصیت‌ها: افراد یا موجوداتی که در داستان حضور دارند و روایت را پیش می‌برند.

طرح داستان:

ترتیب و جریان اتفاقاتی که در داستان می‌افتند و به داستان معنی و هدف می‌دهند.

گفت‌وگو:مکالماتی که بین شخصیت‌ها رد و بدل می‌شود.

توصیف صحنه:جزئیاتی که فضای داستان را نشان میدهد.
کشمکش یاچالش:مشکلات و درگیری‌هایی که شخصیت‌ها با آن‌ها مواجه می‌شوند و باعث ایجاد هیجان و جذابیت می‌شوند.
احساسات و انگیزه‌ها:بیان احساسات و اهداف شخصیت‌ها که به داستان عمق و معنا می‌بخشد.

چرا باید نویسنده شویم؟ چرا نویسندگی جذاب است

شاید شما هم مثل بسیاری از ما، عاشق نوشتن باشید اما هنوز تصمیم نگرفته‌اید که این عشق را به یک مهارت دائمی تبدیل کنید. نوشتن می‌تواند فواید زیادی برای زندگی شما داشته باشد، از بهبود توانایی بیان و تفکر تا به اشتراک‌گذاری دانش و تجربیات با دیگران.

فواید نوشتن؛ فواید نویسندگی:

تقویت مهارت‌های زبانی و بیان

بهبود تمرکز و توجه

ارتباط و تعامل با مخاطبان

چگونه نویسنده شویم؟

  • شروع نویسندگی با نوشتن آزاد و بی‌هدف
  • کسب دانش و مهارت‌های لازم
  • مشاوره با کارشناسان آموزش آکادمی
  • ثبت نام در آموزش نویسندگی آکادمی سارا اجدادی
  • گذاراندن جلسات آموزش
  • آزمون پایانی و اخذ قبولی نمره 
  • دریافت مدرک از آکادمی سارا اجدادی
آموزش نویسندگی

سخن پایانی

نویسندگی،هنر بیان است و با نوشتن می توانید حس و کلام خود را به دیگران انتقال دهید و حتی اهداف،نظرات و انتقادات خود را با همه به اشتراک بگذارید.

آموزش نویسندگی را می توانید در کلاس های آکادمی سارا اجدادی گذارنده و خود را به یک نویسنده حرفه ای تبدیل کنید و کتاب خود را به چاپ رسانید.تنها کافیست با شماره های درج شده در سایت یا در صفحه ارتباط با ما  تماس گرفته تا کارشناسان آموزش شما را در این زمینه راهنمایی کنند.